Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással
A dupla impulzus feltalálójától itt a Speed-TwinPulse
A legszebb MIG/MAG varrat maximális sebesség mellett.
 
 
Jó, de nekünk nem elég gyors.
 
Már a dupla impulzus kifejlesztésénél is teljes gőzzel dolgoztak a Lorch Technikusai. Ez a hegesztési eljárás különválasztja és szabályozza a leolvasztó és a dermesztő fázist. Ennek következtében kisebb az energiabevitel, minimalizálódik a vetemedés. Az előnytelen pozícióban történő hegesztés is egyszerűbb és biztosabb lett. A varratkép teljesen meggyőző, mint az AWI hegesztésnél.
 
 
 
Nagyobb sebesség deformáció nélkül.
 
A hegesztés eredményességének lényeges tényezője az ív hossza. A digitális ívhossz-vezérlés az ívhosszat stabilan tartja, és tökéletes varratról gondoskodik a felszíni egyenetlenségek esetén. A Speed-TwinPulse esetében is a másodperc törtrésze alatt felismeri az egyenetlenséget a vezérlés, és korrigál. Ennek köszönhetően a kéz mozgásából adódó egyenetlenségek is jobban kezelhetőek. Ez egyszerűen nagyobb biztonságot jelent.
 
 
Szép, mint mindig, csak gyorsabb.
 
A dupla-impulzus alumínium hegesztéséhez ideális, de az acélhegesztés terén is hasznosnak bizonyult. Most még egy lapáttal rátettünk erre, ez pedig a termelékenység. A dupla impulzust a SpeedPulse-zal kombinálva megnövekedett a TwinPulse leolvasztó teljesítménye. Az eredmény a Speed-TwinPulse, ami 20-30% sebességnövekedést eredményez.
 

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!