Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással
A sebesség termelékenységgé válik.
Minden méterrel minden helyzetben több varrat.
 
 
SpeedPulse.
Akár 48%-kal gyorsabb.
 
A megnövelt hegesztési sebesség lehetőségének a kulcsa a huzal leolvadási teljesítményének a növelése. Egy impulzus ezidáig csak egyetlen
cseppet jelentett. Ám eljárásspecialistáink megtalálták azt az utat, mely révén a csepp megnyúlt, a munkadarab és a huzalvég között egy ellenőrzött és közel folyamatos anyagátvitel vált lehetővé. Ezt a pulzáló "vezetőcseppet" folyamatosan egy második, vezérelt szóróíves anyagátmenet követi. Ennek a többletanyagnak érezhető a hatása: magasabb sebesség. A sebességnövekedés kézi hegesztésnél és automatizálás esetén is kiemelkedő. A termelékenységnövekedés magasan ötvözött acélok esetében a 30 %-ot, szénacél esetében a 48 %-ot is elérheti. És mindez a legjobb impulzusminőséggel és érezhetően jobb kezelhetőséggel történik.
 
 
 
Mélyebb beolvadás -
szilárdságnövekedés halkabban.
 
A varratszilárdság csak akkor lesz megfelelő, ha a gyök hibátlan. A SpeedPulse a csiszolatképen mutatja meg, mit tud. Mélyebb és szilárdabb. Alumínium hegesztéséhez is ideális. És sokkal csendesebb. Szénacél hegesztése esetén az impulzushegesztéshez képest 10 dB(a)-el halkabb. Ez a valójában a zajterhelés felét jelenti. Ennek eredményeként javul a koncentrációképesség és a hegesztési varrat minősége is.
 
 
SpeedPulse. Egyszerű hegesztés, kevesebb utómunka.
 
Az ív stabilitása bebizonyítja: a SpeedPulse könnyebben bánik az energiával. Az eljárás a teljes áramtartományában hegyes huzalvéget és tökéletes varratképzést biztosít. A fröcsköléssel együtt járó átmeneti ív, ami a hagyományos MIG/MAG hegesztéseknél elkerülhetetlen, nincs többé. Nem kell feleslegesen huzaldobot cserélni. 1 mm-es lemezt 1,2 mm huzalátmérővel
átmeneti ív kialakulása nélkül és átszakadás-mentesen hegeszthet. A SpeedPulse a hegesztési folyamatot alacsonyabb hőmérsékleten tartja. Saválló anyagok esetében ez a hőfutási szín megjelenésében is látható. Sarokvarratok "a"-mérete egyszerűbben és biztosabban valósítható meg. Ez nap mint nap több hegesztési varratot jelent. Nincs több huzalcserére fordított elvesztegetett idő és felesleges utómunka - ez a SpeedPulse előnye.
 
 
 
SpeedPulse. Különösen a saválló anyagok hegesztése esetén ideális, mivel az idő pénz.
 
A hegesztés során pénzt takarítunk meg és ... határidőt tartunk. Miért nem alkalmazzuk a szénacélok hegesztésénél az impulzust? A SpeedPulse ez esetben is sokkal jobb és egyszerűbben kezelhető. Saválló és alumínium esetében mindig impulzussal hegesztünk. Igen, mondja Ön, ez természetesen így van, de szénacélok esetében az impulzus lassabb a szóróíves hegesztésnél. Csak volt. Ez már a múlté. A SpeedPulse a nagysebességű területre tartozik, annak is a legelejére. Minél magasabb az áram, annál magasabb a hegesztési sebesség. Ki kell próbálni. Ehhez jön még az impulzus minősége. SpeedPulse: szénacél hegesztése esetén is megnöveli a termelékenységet.

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!