Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással

Már rengeteg hegesztőgépet kipróbált és azok nem az elvárásainak megfelelő eredményt hozták? Mi tudjuk a megoldást! A LORCH hegesztőgépek kimagasló teljesítményének és a technológiai előnyének köszönhetően már több partnerünk gyártási folyamatait sikerült optimalizálnunk, miáltal költségcsökkenést és a minőség jelentős javulását értük el. Ha Ön is kíváncsi a LORCH legújabb fejlesztéseire, jelentkezzen ingyenes gépbemutatónkra, aminek keretein belül az igényeinek megfelelő eljárást bemutatjuk, illetve lehetőséget biztosítunk szakembereinek a hegesztőgépek kipróbálására.

 

Itt születik a hatékonyság.

Ha megkérdeznének egy hegesztőgépet, hol születne meg szívesen, azt válaszolná: Auenwaldban.

 

Ugyanis egy LORCH berendezésben a tapasztalat benne van. 50 éve fejlesztünk és készítünk nagyértékű hegesztőberendezéseket, melyek a piac legjobbjaihoz tartoznak. Hegesztő berendezéseink előállítása Auenwaldban, a világ egyik legmodernebb üzemében folyik, Stuttgart közelében, mely az egyik legjelentősebb Hightech központ Németországban, Európában és az egész világon. Itt nemcsak rendkívül exkluzív autók, hanem kiemelkedően produktív, minőség- és hatékonyságnövelő hegesztő berendezések is születnek. Feltalálói szellemmel, nagy adag becsvággyal és sok-sok munkával újra és újra sikerül mind jobbá tenni készülékeinket. Olyan kimagaslóvá, hogy elnyertük a Német Szövetségi Gazdasági és Technológiai Minisztérium innovációs díját.

 

Minőség - Made by Lorch

Azt ígérjük, hogy jobban tudnak dolgozni és könnyebben állítanak elő minőséget.

Mert csak valóban minőségi munkával lehet manapság jó pénzt keresni.

 

Első Lorch igazság:
Jó minőség nincs olcsó pénzért.
 
Egyeseknek a hegesztő diszkont vagy a sarki piac megfelel, mert ott olcsó készülékek kaphatók. De hogy a Made in - "nem tudom hol" "ütős" ára később "ütős" teljesítményt eredményez-e, az kérdéses. Felvetődik a kérdés: barkácsolni akar, vagy professzionálisan dolgozni? Egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, és minden egyes alkatrésznek megbízhatóan kell működnie. Mert ha egy készüléket az útjára bocsájtunk, többé nem akarjuk viszontlátni.
 
 
Második Lorch igazság:
A berendezés minőségével az Ön munkájának minősége is nő.
 
Meg kell ismételnünk: egy jó hegesztőgép akár 700 alkatrészből is állhat, melyeknek minősége nagyon lényeges. Aztán jön az összehangolás művészete. Ez olyan, mint egy zenekar. Ha például egy olcsó hegedűvel ráadásul túl korán lép be, eljátszotta a minőséget, mint ahogy a hegesztésben is. Hogy egy hegesztőgép milyen, az kívülről nem látszik - hegeszteni kell vele. Ha kívül piros, és a Lorchtól jött, abban bízhat.
 
 
Harmadik Lorch igazság:
A minőségre ott van szükség, ahol az befolyásoló tényező.
 
A Lorch berendezések a gyakorlat számára készültek. Kint az építkezésen ugyanaz a minőség, mint az üzemben. Azt adjuk, amire szükség van - mindent, amit tudunk. Minden Lorch gépben fél évszázados tapasztalat rejlik. Ez a legjobb működésre, a legjobb kiszolgálásra és a legjobb hegesztési eredményre irányuló tudás. Maximum 3 lépés, és Ön tökéletesen hegeszt. Ez a filozófiánk és az alapelvünk. Egy Lorch készüléket nem kell kiszolgálni, az szolgálja ki Önt.
 
 
Negyedik Lorch igazság:
Csak azok tudnak minőséget alkotni, akik úgy is gondolkoznak.
 
A Lorchnál a minőség több egy reklámigéretnél. A minőség számunkra becsület és tartás kérdése. Talán ez abból ered, hogy Auenwaldban dolgozunk, távol mindattól, ami eltérít. A berendezések fejlesztése és gyártása során kicsit olyanok vagyunk, mint a profi hegymászók. Az összes cél közül a legmagasabbat tűzzük magunk elé. A legmagasabb célt tűzzük ki. Azután az összes tapasztalatunkat, tudásunkat és kreativitásunkat beleadjuk, hogy ezt a legmagasabb célt - az igazi minőséget - elérjük.

 

Az elv: a haladás útja a minőség

Hegesztő berendezések - Made in Auenwald

 
50 éves innováció
 
Amikor Bruno Lorch 1957-ben a céget alapította, még nem gondolt arra, hogy a Lorch 50 évvel később egyike lesz a leginnovatívabb és fejlődőképesebb hegesztőberendezéseket gyártó cégeknek. Az első hordozható hegesztőberendezéstől a CanBus rendszer kialakításán át a jövőt idéző MICOR technológia alkalmazásáig számtalan innováció bevezetése tükrözi a Lorch szakemberek kimagasló munkáját.
 

 
Csak a gyakorlat számít
 
A folyamatos fejlesztési és gazdaságossági kényszer mellet egy dolog volt, amit mindig szem előtt tartottunk: a gyakorlat. Ez az, amivel a hegesztők a mindennapi munka során találkoznak, ezek az igazi követelmények. Nézzük például a SpeedPulse programot. Ennek segítségével nemcsak 48%-kal hegeszthetünk gyorsabban, hanem az ív könnyebben kezelhető, kevesebb az utólagos varratmegmunkálás. Ezt nevezzük termelékenységnek.
 
 
Minőség Made in Germany
 
A hegesztő berendezésekkel szemben támasztott minőségi követelmények Európaszerte érvényesek. A vonatkozó minőségi előírásokat a DIN EN 60974-1 szabvány
tartalmazza. Ezeket a követelményeket szem előtt tartva még magasabbra emeljük a mércét, pl. a mobil inverteres készülékeink esetében a törésállósággal. Ezzel is biztosítjuk, hogy a berendezéseink minden szempontból megfeleljenek a CE követelményeknek.
 
 
IP 23 + S minősítés Biztonságosabb hegesztés
 
Azok a berendezések, melyek szabadban is dolgoznak, legalább az IP 23 szintnek meg kell feleljenek. Azok a berendezések, melyek megnövekedett elektromos veszélyhelyzetben üzemelnek, meg kell felelniük az S-fokozatnak (zárt fémszerkezet belsejében történő hegesztés). A Lorchnál mindkét követelmény magától értetődő.
 
 
100%-ban valós értékek Erre szavunkat adjuk
 
A Lorch adattáblák a valóságot tartalmazzák. Ha egy készülékre 200 ampert írunk, akkor arra nyugodtan hagyatkozhat. A 200 amper a Lorchnál valóban 200 amper, ezt garantáljuk.
 
 
3 lépés és tökéletes hegesztés
 
Az egyszerű kezelhetőség művészet. Ennek megvalósítása nagyon sok odafigyelést, ismeretet és időt igényel, ezzel tudunk Önöknek időt megtakarítani. Ezt kevesen tudják megvalósítani - sok gyártó ezt bonyolultan oldja meg. A készülékeink megmutatják, milyen egyszerű a kezelés: 3 lépést követően tökéletesen hegeszthet.
 
 

3 év teljes körű garancia minden berendezésre.

Minőség: A "Made in Germany" minőség nálunk a szervizre is igaz.
 
 
Többet adunk. Ezt a minőség biztosítja.
 
A jelen törvényi előírások alapján anyag- és gyártási hibára egy év garancia biztosítandó. Ezt az előírást a minőségcentrikus hozzáállásunk miatt könnyedén felvállaljuk. A kezelési utasítás szerinti szakszerű használat mellett partnereink a vásárlási dátumtól számított egy év és további két év garanciát kapnak a készülékre, mely összesen 3 év teljeskörű garancia. Ez nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő. Ezzel tudatosan elhatároljuk magunkat azoktól a gyártóktól, akik a garanciát csak egyes részegységekre biztosítják. Garanciánk a teljes készülékre vonatkozik, ezt termékeink minősége teszi lehetővé.
 
 
3-szor hosszabb a törvényi előírásnál.
 
 
Egyműszakos munkarendben 8760 üzemórára érvényes (3 év × 365 nap × 8 óra). Ezen időtartamra vállalunk garanciát termékeinkre. Biztosak vagyunk abban, hogy egy olyan berendezés, amelyik a LORCH nevet viseli, csak nagyon ritkán hibásodhat meg. Ha mégis probléma adódik, a berendezést megjavítjuk, és a költségeket viseljük. Ez a kopóalkatrészekre természetesen nem vonatkozik,
ezt bizonyára megértik.
 
 
3 év - teljeskörű Lorch garancia.
 
Termékeink minőségébe vetett bizalmunk kifejezéseképpen döntöttünk a 3 éves gyártói garancia mellett. Önöknek, mint a berendezéseink alkalmazóinak ez több biztonságot
nyújt, és egyidejűleg megfelelő alapot képez a Lorch termékek profitorientált használatára. Ha ezen vásárlást követő három éven belül előáll egy garanciális probléma, akkor munkatársaink szervizpartnereinkkel együtt gondoskodnak a gyors javításról. Ezt garantáljuk.
 
 
Extránk - 5 év az egyenirányítókra és a transzformátorokra.
 
Ami más gyártóknál régóta csak elképzelés, az a Lorchnál már régóta realitás. A minőség nálunk a legkisebbtől a legnagyobb alkatrészig biztosított. Made in - "nem tudom hol" nálunk ismeretlen. Berendezéseink bizonyos kiemelt alkotórészei esetében, ilyenek a fő egyenirányítók és transzformátorok, még tovább lépünk, és 5 év garanciát biztosítunk.
 
 
Aki regisztrál, profitál!
 
A garancia feltétele: első vevőként a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálni kell.  Így tudjuk, hogy készülékünk hol dolgozik, és ki számára kell biztosítani a szervizszolgáltatást.
 
 

Mibe kerül 1 méter hegesztési varrat?

Valóban, egy Lorch berendezés nem olcsó, de az árát megéri. Segítünk önnek spórolni, méghozzá ott, ahol a legjobban szükség van rá: a termelékenység növelésében. Rövidebb idő alatt kevesebb utómunkálattal többet termelni és optimális varratminőséget előállítani: ez csökkenti az előállítási költséget. Ehhez párosul egy mértékadó garancia, mellyel a megtérülés még gyorsabbá válik.

 

A hegesztőgép csak 5 cm?
 
Ezt valóban át kéne gondolnunk. Egy újonnan vásárolt hegesztőgép bekerülési költsége csak apróság a munkadíj és a segédanyag költségéhez képest. Mégis az emberek csak a gép árát nézik, és elfeledkeznek a vásárlást követő problémáról. Különösen a gyártási költségről, amit egy olcsó berendezés drasztikusan megnövelhet. Kérem gondoljon arra: mi a Lorchnál a gyakorlat számára készítünk hegesztőgépeket, és ettől lehet a gyártás termelékeny.
 
 
Nézzük a munkaidőt.
 
Egy tehetséges hegesztő egy év alatt kb. 1920 órát dolgozik. Ha egy nem túl jó berendezéssel dolgozik, és a teljesítménye csak 8 %-kal csökken, ez közel 154 munkaóra-kiesést jelent. Kb. 5.000 Ft/óra munkadíjjal számolva ez éves szinten 770.000 Ft-ot jelent. Átlagosan 5 év amortizációs idő tekintetében ez 3.850.000 Ft extra költséget jelent. Most már világossá vált a Lorch alapelve. Minden erőnkkel partnereink termelékenységnövekedésén dolgozunk.
 
 
Tegye Ön is ezt, és válasszon egy valóban jól alkalmazható hegesztőgépet, egy valódi Lorch hegesztőgépet!

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!

1