Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással
M, mint mobil MIG/MAG és Multi-Prozess.
X, mint extrém erő a MICOR invertertechnológiának köszönhetően.
 
Szeretett volna már egy olyan mobil MIG/MAG berendezést, ami többet tud, mint mások? Egy olyat, ami megfelel egyéni elvárásainak, ami minden helyzetben, minden körülmények között helytáll? Gyakran a MIG/MAG a legjobb és legegyszerűbb választás, de mi a helyzet akkor, ha a körülmények - mint például a szél - vagy a feladat ezt nem teszi lehetővé? AWI vagy bevont elektródás ívhegesztés jöhetett számításba? A Lorch viszont végre valódi megoldást kínál! Egy külső huzaladagoló koffer segítségével valódi lehetőséget biztosít MIG/MAG technológiát igénylő helyszíni munkák elvégzésére. Egy gép, amivel 1,2 mm huzalátmérőig gond nélkül lehet hegeszteni. A szinergikus MIG/MAG vezérlésnek köszönhetően Ön csak megadja, milyen átmérőjű huzallal szeretne hegeszteni, és már láthatóak is lesznek az optimális beállítási lehetőségek acélhoz és savállóhoz. Minden adott a hibátlan hegesztéshez. A 300-as (15 kg-os) huzaldobnak és az ipari igényeket is kielégítő bekapcsolási időnek köszönhetően ez a berendezés folyamatos alkalmazás mellett terepen és üzemi körülmények között is biztosan megállja a helyét. Ez még azonban nem minden. Mivel az MX 350 valóban multifunkcionális készülék. A MIG/MAG mellett LiftArc gyújtásos AWI és bevont elektródás CEL hegesztésre egyaránt alkalmas! Ezek a tulajdonságok az MX 350 berendezést valóban nélkülözhetetlenné teszik. Mindez a szabadalmaztatott MICOR invertertechnológia segítségével valósulhat meg, ami minden esetben biztosítja az optimális és elegendő teljesítménytartalékot. Mint egy turbófeltöltő a belsőégésű motoroknál: extra teljesítményt biztosít a lehető legkisebb méretben. A teljesítménytartaléknak köszönhetően az ív mindig stabil és kezelhető marad, zavaró körülményektől függetlenül - mint például a feszültségingadozás. Az áramforrás generátorról vagy 200 m-es hosszabbítóról is probléma nélkül üzemeltethető, a kiváló gyújtási-, és hegesztési képességeknek köszönhetően a gép minden külső, zavaró tényezőtől függetlenül tud megbízhatóan dolgozni. Az MX 350 -nel Ön mindig útra készen, örömmel nézhet szembe a kihívásokkal.
 
 
Mobilitás könnyedén
 
Mindennapok az építkezésen: nehéz szerelési körülmények, megszorítások, minden munkafázis a véghajrában van. Költséges utólagos javítás és késedelem megengedhetetlen. Ilyenkor van szükség egy olyan megbízható hegesztőgépre, amire durva körülmények között is hagyatkozhat. A Lorch MX 350 egy ilyen gép. Egy berendezés, ami olyan sokoldalú és olyan megbízhatóan dolgozik, hogy
öröm vele a munka. A zsebbe nyilván nem fér bele, de mindent megtettünk azért, hogy a legkisebb méretekkel és a legkönnyebb tömeggel rendelkezzen. A különálló huzaltoló miatt szállításnál a súly eloszlik. Továbbá kisebb helyváltoztatásnál az áramforrást nem is kell elmozdítani, elég, ha csak a huzalelőtolót viszik. Az áramforrás kimondottan a helyszíni munkákra lett kialakítva, a 60 cm-ről garantált törésbiztossága mellett IP 34-es védelemmel van ellátva, tökéletes fröccsenő víz elleni védelmet biztosít ez a kialakítás az elektronika számára. Így már semmi se állhat a professzionális, kültéri szerelés útjába, legyen bármilyen körülményről is szó.
 
 
 
A gép beállítása csupán három lépésben
 
1. hegesztőeljárás, jelleggörbe kiválasztása (pl. szinergikus MIG/MAG)
2. üzemmód beállítása: 2 taktus, 4 taktus, kráterfeltöltés ki/be
3. huzalelőtolás korrekciója
 
 
MIG/MAG hegesztés kevert gázzal és CO2-vel, szinergikus és multifunkciós: AWI, MMA, CEL
 
Az egyszerű kezelés az MX 350 egyik legnagyobb erőssége. Egy választógombbal lehet továbblépni a különféle hegesztőeljárások között: MIG/MAG CO2 és kevert gáz, AWI, és bevont elektródás hegesztés. A szinergikus üzemmód megkönnyíti a beállítást: csak a jelleggörbét kell kiválasztani, és a huzalelőtolás automatikusan igazodik az aktuális értékhez. Az invertertechnológia lehetővé teszi a célzott végkráter feltöltést, hogy a varrat vége is tökéletes legyen.
 
 
MIG/MAG huzaltoló: egyszerű, praktikus, robosztus
 

Az külszerelési munkáknál robosztus és praktikus gépekre van szükség. Minden komponens, ami a vezérléshez fontos, az áramforrás belsejében jól védve kapott helyet. A koffer a kialakítása révén lemez és acélszerkezeti munkákhoz is alkalmas. Hogy a hegesztés során lendületben maradjon, 15 kg-os dob alkalmazása is lehetővé válik. A kezelő felület egyszerű és áttekinthető, manuális és szinergikus üzemmódban is optimális. Végül az áramforráson be kell állítani az alapparamétereket: jelleggörbét, üzemmódot, kráterfeltöltést. A hegesztési feszültség az áramforráson és a kofferen is beállítható. A huzalelőtolás finomszabályzását a kofferen lehet elvégezni.

 

MF-07 MIG/MAG huzalelőtoló koffer
 
előtolási sebesség
2,0 - 15,0 m/perc
hajtás/előtolás
4 görgős / fordulatszám ellenőrzött motor / digitális fordulatszámellenőrzés
összekötő kábel (m)
5 / 10 / 15
méret (mm)
480 x 200 x 270
nettó tömeg
10,0 kg
gázteszt +

LORCH MX350 pdf letöltése

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!