Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással
SpeedArc XT – mély benyomást tesz
 
 

A SpeedArc XT különösen fókuszált ívvel és a hasonló eljárásoknál lényegesen magasabb energiasűrűséggel győz meg. A MIGMAG hegesztés a SpeedArc XT ívének olvadékfürdőre gyakorolt nagyobb ívnyomásával a teljes teljesítménytartományban jól uralható, gyorsabb és ezáltal kiemelten gazdaságos. Elég a 40°nyílásszög, hogy kifogástalan varratot készítsen. Ezzel értékes időt és rengeteg drága anyagot takarít meg.

 

Quatromatic
 
 
  • ● A Quatromatic segítségével három egyéni paraméter-beállítás menthető el és tölthető be 4-ütemű működéskor a hegesztőpisztoly gombjaival.
  • ● A Quatromatic kizárja a hideg pontokat a hegesztés kezdetén és optimális végkráter feltöltésről gondoskodik. Ezzel három egyéni paraméter-beállítás (P1 - P3) menthető el és tölthető be 4-ütemű működéskor a hegesztőpisztoly gombjaival.

 

Innovatív ívdinamika-szabályozás
 
 
Az P sorozat innovatív ívdinamika-szabályozással rendelkezik, ami minden hegesztőprogram (Synergic, SpeedArc XT) számára finom beállítást tesz lehetővé - a munkadarabnak és a hegesztési feladatnak megfelelően. Egyetlen fordítás a szabályozón - és az ív karakterisztikája máris megváltozik, a lágytól a keményig. A még jobb varratért és hogy jobb érzés legyen hegeszteni.
 
Az ívdinamika-szabályozás szélesebb vagy keskenyebb ívet tesz lehetővé - ahogy a hegesztő szereti

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!