Hivatalos Márkaképviselet,
Gyári Támogatással
Kategóriák
A Q-SYS 2020 áttekintése
 
 
 • ● Automatizált High-End minőségfelügyelet és dokumentáció. A Q-Sys 2020 önálló megoldás ami a hegesztési folyamat megfigyelőjeként 100 %-ban felügyeli és értékeli a varrat minőségét.
 • ● Minőségfelügyelet. A hegesztési adatok felügyelete lehetővé teszi hiba esetén az azonnali beavatkozást és ezzel hatékonyan megelőzi a következményes károkat.
 • ● A hegesztési adatok dokumentációja. A Q-Sys 2020 beépített dokumentációs adatbázisa kihagyás nélkül rögzíti a hegesztési adatokat ezzel visszakövethetővé téve az összes hegesztett munkadarabot.
 • ● Kiértékelés. Nagyobb költségek nélkül elemezze és optimalizálja hegesztési feladatait értelmes kiértékelő funkciókkal.
 • ● Átláthatóság. A Q-Sys 2020-szal pontos ismeretei lesznek a hegesztési gyártásról és a költséghatékony termeléshez optimalizálhatja a folyamatot.
 • ● Kalibrálás. A Lorch áramforrásokban levő kalibrált mérőérzékelőkkel a Q-Sys 2020-nak nincs szüksége drága, külső érzékelőkre és ezzel megtakaríthatja az évenkénti kalibrálási költségeket.

 

 

 

 • ● Alkalmazkodóképesség. Minden Q-Sys 2020-at szabadon konfigurálhat hardver és szoftver oldalról, hogy rendszere optimálisan illeszkedjen hegesztési feladatához. Még a felügyelt paraméterek bővítése, pl. gázátfolyás mennyiség, motoráramok, is csekély időráfordítással lehetséges a Q-Sys számára.
 • ● Biztonság. A passzív hűtés és az ipari flash tárolók magas megbízhatóságot nyújtanak.
 • ● Intuitív kezelés. A Lorch Q-Sys 2020 kezelése a 10,1” Multi-Touch kijelzővel rendkívül egyszerű, a tisztán strukturált, intuitív kezelőfelületnek köszönhetően.

 

Variációk

 

  Q-Sys 2020 (1 áramforráshoz) Q-Sys 2020 (2 áramforráshoz)
High-End minőségbiztosítási rendszer 1 áramforráshoz
High-End minőségbiztosítási rendszer 2 áramforráshoz
Felszereltség
LorchNet csatlakozás 1 2
DIG be-/kimenetek (24 db) 1 2
Paraméter: áram, feszültség, huzalelőtolás, teljesítmény és gáz átfolyás
Paraméter: motor áramok, víz átfolyás, szükség szerint további paraméterek külső érzékelőkkel O O
Hardver/szoftver opciók: ProfiNET / ProfiBUS interfész, HDMI interfész, hálózati program (automatikus adatmegőrzés + archiválás) O O
● Alap felszerelés       O opcióként kapható

 

 

Kezelői variációk

 

 

 • ● nagy, 10,1” Multi-Touch kijelző
 • ● intuitív menüvezérlés és jól strukturált felhasználói felület
 • ● az ellenőrzendő hegesztési paraméterek egyszerű és egyedi létrehozása
 • ● minden rögzített varrat részletes, professzionális elemzése
 • ● a varratok tűréseinek és határértékeinek rugalmas meghatározása

 

 

"Plug & Weld"

 

 

Kompatibilitás & érzékelők

 

A LorchNet-tel felszerelt hegesztőberendezésekkel fölöslegessé válik drága külső érzékelőkbe invesztálni. A berendezések intelligens processzortechnikája az összes hegesztési adatot közvetlenül a LorchNet-en továbbítja a Sys 2020-nak.

A Lorch hegesztőberendezések és a Q-Sys 2020 tökéletes kompatibilitása miatt elmarad egy kiegészítő karbantartás és kalibráció. Ezzel jelentős költséget takarít meg és a Lorch áramforrások éves karbantartásával a teljes rendszere kalibrált lesz.

 

Minőségfelügyelet

 

A rendszer felügyeleti funkciói lehetővé teszik nem csak a rögzített munkapontok (Tiptronic feladatok) felügyeletét teszik lehetővé, hanem a komplex hegesztési feladatokat is, amik fő paraméterei ingadozók. Ehhez mód van tűrésgörbék rögzítésére a hegesztési feladathoz, ami alapján 100%-ban (indulóáramtól a végkráterig) értékelhető a varrat minősége. Hiba esetén bármikor lehetőség van az automatizált beavatkozásra.

 

Műszaki adatok

 

  Q-Sys 2020 (1 áramforráshoz) Q-Sys 2020 (2 áramforráshoz)
Tápfeszültség (V) 1 ~ 230 1 ~ 230
Súly (kg) 6,2 6,2
Méretek, mm-ben (H×Sz×M) (mm) 330×200×135 mm 330×200×135 mm
Kompatibilitás S sorozat, P sorozat, MicorMIG sorozat, T sorozat, T-Pro/TF-Pro sorozat S sorozat, P sorozat, MicorMIG sorozat, T sorozat, T-Pro/TF-Pro sorozat
Interfészek
2 × USB
Ethernet
elérhető portok (DIG/IO ki- és bemenetek) 1 × (24 be-/kimenet) 2 × (24 be-/kimenet)
elérhető LorchNet interfészek 1 (1 áramforráshoz) 2 (2 áramforráshoz)
HDMI interfész O O
ProfiNET vagy ProfiBUS interfész O O
hálózati program (automatikus adatmegőrzés + archiválás) O O
● Alap felszerelés      O opcióként kapható

Kérje szaktanácsadónk, alkalmazástechnikusunk segítségét!

1