Termékkategóriák
Segítség
Ha kérdése merült fel:

 

Telefon: +36 46 432 866

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:45-16:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Általános szerződési feltételek >>

Adatvédelem >>

Tanúsítványok >>

Egyéb eszközök

A bevont elektródás hegesztés fontos eszköze az elektródaszárító és tároló. Nem szükséges ez, ha vákuum csomagolású elektródát használunk. Az elektródaszárítók helyhez kötött változata nagyobb térfogatú, míg a mobil szárítókba csak néhány kg helyezhető be.


Huzalos hegesztésnél a fröcsköléssel mindig számolni kell. Ennek egyik következménye a munkadarabon jelenik meg, a másik a gázterelőben. Lerakódásával rontja a gázvédelmet, esetleg dugulást, zárlatot okozhat a fejben. A fémcseppek tapadását gátló anyag: folyadék, spray és kenőcs formájában kerül forgalomba.

    
 Tapadásgátlók                                        Gyökvédő fólia                                         Varrattisztító

AWI hegesztésnél, ahol szükséges, a gyök védelmét szolgálják a gyökvédő fólia, gyökvédő paszta, gyökvédő készülék járulékos gázzal.

Korrózióálló acélok hegesztési varratainak tisztítását szolgálják a varrat tisztító paszták.


A pálca továbbítására alaklmas eszköz az ún. TIG-Pen.


TIG-Pen

A varratok gyors helyszíni, vizsgálatát teszik lehetővé a három komponensű folyadékbehatolásos vizsgálati módszer - elterjedt nevükön a penetráló folyadékok. A varratok méretének ellenőrzésére szolgál a varrat-tolómérő, a gyök vizsgálatára a gyöklámpa.

Azonosítási célt szolgálnak a különböző jelölő kréták és festékek (markerek).

        
         Markerek                                                                               Fém sprayk