Termékkategóriák
Segítség
Ha kérdése merült fel:

 

Telefon: +36 46 432 866

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:45-16:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Általános szerződési feltételek >>

Adatvédelem >>

Tanúsítványok >>

Szaktanácsadás

A Rechnen Hegesztőház Kft. ügyfelei hegesztési, hegesztéstechnikai problémáira szeretne megoldási javaslattal élni. Az alapfilozófiánk nem az egyszerű eladás, hanem a megfelelő műszaki megoldás és a hozzá szükséges anyagok, eszközök összetartozó csoportjának értékesítése. Ezzel a csoporttal lesz a vevőnk a feladatának megoldására felkészülve.

Kollégáinkat felkészült hegesztőszakemberek támogatják. Gyártási, hegesztési jártasságuk nagyban hozzájárulhat az Ön sikeréhez.

Ne csak egy részletében gondolkozzon a feladat megoldásában, hanem globálisan. Amennyiben rendszerben gondolkozik, fogja meglátni a helyes megoldást. Természetesen tudunk csak egy hegesztőanyagot, vagy egy WPS-technológiát kiadni, de lehet rendszerben hatékonyabb lesz.

Tegyen egy próbát, hívja fel kollégánkat és kérje ingyenes szakmai bemutatónkat!

 

#Hegesztőanyag helyes kiválasztása hegesztett kötések kialakítására.#Valamely feladat elvégzésére megfelelő hegesztőgép kiválasztása.#Kopó felületek élettartam növelésére megfelelő anyagminőség megválasztása.#Hegesztési felügyelet ellátása.#Hegesztéstechnológia/WPS kidolgozása.#Robotizálás/Cobotizálás#