Termékkategóriák
Segítség
Ha kérdése merült fel:

 

Telefon: +36 46 432 866

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:45-16:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Általános szerződési feltételek >>

Adatvédelem >>

Tanúsítványok >>

TevékenységA RECHNEN Hegesztőház Kft. kereskedelmi és szolgáltató tevékenységekkel áll a felhasználók és a viszonteladók rendelkezésére.

Célunk, hogy minél jobban megfeleljünk a HEGESZTŐHÁZ szellemének, azaz hogy vevőink minél teljesebb körű kiszolgálást kapjanak választékban, minőségben és szakmai segítségben.
 

Kereskedelmi tevékenység


Weblapunk a kereskedelmi tevékenységünkben járatos termékek bemutatását, irányvonalakat céloznak meg. Olyan részletkérdések érintésével, melyek a mai profitorientált világban nem elhanyagolhatók és segítséget jelentenek a feladatok gazdaságosabb kivitelezésében. Az oldal nem a termék részletes bemutatásást hivatott szolgálni  A termékek részletes leírását kérje kollégáinktól, illetve hamarosan megnyíló webáruházunkban találja meg.

 

Ötvözetlen hegesztőanyagokGyengén és közepesen ötvözött hegesztőanyagokÖtvözött hegesztőanyagokPorbeles hegesztőanyagokNem vasalapú hegesztőanyagokEltérő összetételű anyagok hegesztőanyagaiJavító és felrakó hegesztőanyagokForrasztóanyagokHegesztőgépek és berendezésekTartozékok és kopóalkatrészekGázhegesztő eszközökEgyéb eszközökMunkavédelmi eszközökFüstelszívó berendezésekVágó és csiszoló eszközökLézerhegesztésSzalagfűrész gépekSzolgáltatási tevékenység

A szolgáltatásainkkal igyekszünk az érdeklődők részére teljes körű megoldásokat kínálni a hegesztőgépek üzemeltetésére. Szaktanácsadásunkkal segítséget kívánunk nyújtani anyagmegválasztási, technológiai kérdések megválaszolásában. Oktatással adott területen szakmai ismeretek megszerzését tesszük lehetővé.
 

Hegesztőgépek szervizeHegesztőgépek validálása, kalibrálásaHegesztőgépek biztonságos működésének felülvizsgálataHegesztőgépek kölcsönzéseFontos információk a hegesztés mindennapi gyakorlatábanFejlesztési és javítási tevékenységekSzaktanácsadásSpeciális hegesztési szakismeretek oktatása