Termékkategóriák
Segítség
Ha kérdése merült fel:

 

Telefon: +36 46 432 866

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:45-16:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Általános szerződési feltételek >>

Adatvédelem >>

Tanúsítványok >>

Gázhegesztő eszközök

A egyéb hegesztés céljára szolgáló gázokhoz RHÖNA, MOST, DYNAREG reduktorokat ajánlunk. Ezek üzemi nyomásra vagy átfolyásra kalibráltak.

A hegesztő vágókészletekből szintén RHÖNA, IWELD márkákat ajánljuk, mellette az eredeti Varga és az X11, X14 Originál típusokat.

Csak vágási célra ajánljuk a RHÖNA X511, Toldi vágópisztolyokat.

Rendkívül hasznos eszköz a gázmegtakarító szelep, GS-35, illetve a gázmegtakarító szeleppel összeépített reduktor amely a gép gázszelepe és a reduktor között a vezetékben a hegesztés megállását követően felgyülemlett nagyobb nyomású gáz kialakulását akadályozza meg. Ezt azáltal teszi lehetővé, hogy megakadályozza a vezetékben a gáznyomás növekedést. A megtakarítás rövid idejű hegesztésnél - ívpont hegesztésnél - akár 50%-ot is elérhet. 20-30 cm-es varratok hegesztésénél 20-30%-os megtakarítás érhető el. A gázmegtakarítás másik lehetséges eszköze a kézi átfolyásmérő arra az esetre, amikor a hegesztő elsősorban fülre állítja be a gázmennyiséget, vagy nem jó a reduktor átfolyásmérője.

Gépi mobil lángvágásra különböző gépi lángvágó szekátor készülékeket ajánlunk, amely egyaránt tud dolgozni acetilén-, propán-bután- és földgázzal. A berendezés szállítható egy vagy két fejjel. Az utóbbi esetben X, Y és K varratél is előkészíthető, valamint lemezcsík is vágható. A gép alkalmas körvágásra is.
 


 

A gázhegesztéshez és lángvágáshoz elengedhetetlenek a biztonsági elemek, amelyek szintén megtalálhatók a kínálatunkban, mint ahogy, az oxigén és acetilén tömlők, tömlőtoldók, csatlakozók, gyorscsatlakozók, kettőskieresztő szelepek, elosztók.

A feladatok végzését könnyíti a tömlődob, nehezen látható helyeken a tükör használata.

Autogéntechnikai eszközökről bővebbet a letölthető katalógusunkból tudhat meg.