Termékkategóriák
Segítség
Ha kérdése merült fel:

 

Telefon: +36 46 432 866

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 7:45-16:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk >>

Általános szerződési feltételek >>

Adatvédelem >>

Tanúsítványok >>

Speciális hegesztési szakismeretek oktatása

A Rechnen Hegesztőház Kft. ügyfelei hegesztési, hegesztéstechnikai problémáira szeretne megoldási javaslattal élni. Az alapfilozófiánk nem az egyszerű eladás, hanem a megfelelő műszaki megoldás (anyag és technológia) és ezen túl a megfelelő tudás átadása.

Hegesztőszakember kollégáink megfelelő tudással állnak azon szakmai kérdések megválaszolására, hogy hogyan is kellene ezt a folyamatot ügyfél szakembereivel elsajátíttatni.   A mi jártasságunk teheti az új technológiát Önnél sikeressé.

Az ön munkavállalói részére elengedhetetlenül fontos a folyamatos képzés. A folyamatos képzés egyik lehetősége, ha mi tartunk egy-egy rövid oktatást a felhasználóinknak, a saját telepükön. Legyen  a téma AWI, MIG/MAG, LÉZER vagy kollaboratív robot.  

A másik lehetőség a mi oktató termünkben egy célzott képzés megszervezése. Ahol csak Önök, de nagyobb lélegzetvételű oktatásban részesülnek.

Az új termelőeszközök önmagukban kevesek a jó minőség eléréséhez, szükséges a szakembereik részére ezeket megtanítani.

#Speedpulse#SpeedArc#SpeedTwinpulse#Speedroot#Speedcold#Xdeep#Xroot#impulzushegesztés#cobothegesztés#lézerhegesztés#kis hőbevitel#jó minőség#termelékenység#