Céginformáció

A Rechnen Hegesztőház Általános Szolgáltató Kft-t 1991-ben magánszemélyek alapították hegesztéshez kapcsolódó kereskedelmi tevékenység és műszaki feladatok megoldására. Tevékenységében a kereskedelmi rész a meghatározó, de számos esetben fordul elő hegesztéssel összefüggő problémák megoldása. Társaságunk vezetése a kezdetektől szakmai alapú és idővel az alkalmazottak körében is egyre több szakember található meg.

A társaság célja korábban a régió, mára országos lefedettséggel, hegesztési problémáiban partnereink segítségére válni. Országszerte több mérnök tanácsadónk, alkalmazástechnikusunk áll vevőink segítségére, hogy a műszaki problémákra technológiát, megoldási javaslatot adjanak.

A régióban meghatározó raktárkészlettel rendelkező szakáruházunkban felkészült kollégáink várják partnereinket. Tevékenységünket MSZ EN ISO 9001:2015 rendszer alkalmazásával tesszük hatékonyabbá.  A kereskedelmi tevékenységen túl egyre nagyobb részarányt képez a hegesztő szakmérnöki tevékenység, oktatás és a hegesztőgépek felülvizsgálata, validálása és szervize, hegesztés automatizálása és robotizálása, hegesztőrobot offline programozás. A Hegesztőház saját bemutatótermében rendelkezik a szakterület újdonságaival bíró kollaboratív hegesztőrobottal, kézi lézerhegesztő berendezéssel és számos speciális anyagátvitelre alkalmas hegesztőberendezéssel.

 

                                                                                                
                                                                      

 

 

 

A Vállalkozás adatai:

 

Név: RECHNEN HEGESZTŐHÁZ Általános Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Székhely és telephely: 3528 Miskolc, Kisfaludy Károly u. 105.

 

 

Nyilvántartó hatóság: Miskolc Törvényszék Cégbírósága

 

Cégjegyzékszám: Cg,. 05-09-007615

 

Bankszámlaszám: 10101274-59548700-01000005  

 

Telefon: 46/432-866, 30/955-11-60

 

E-mail: rechnen@rechnen.hu

 

Nyitvatartás: H-P: 7:45.-16:00 SZ-V: ZÁRVA

 

 

 

Panaszkezelés