Tevékenység

A RECHNEN Hegesztőház Kft. kereskedelmi és szolgáltató tevékenységekkel áll a felhasználók és a viszonteladók rendelkezésére.

Célunk, hogy minél jobban megfeleljünk a HEGESZTŐHÁZ szellemének, azaz hogy vevőink minél teljesebb körű kiszolgálást kapjanak választékban, minőségben és szakmai segítségben.
 

Kereskedelmi tevékenység


Weblapunk a kereskedelmi tevékenységünkben járatos termékek bemutatását, irányvonalakat céloznak meg. Olyan részletkérdések érintésével, melyek a mai profitorientált világban nem elhanyagolhatók és segítséget jelentenek a feladatok gazdaságosabb kivitelezésében. Az oldal nem a termék részletes bemutatásást hivatott szolgálni.  A termékek részletes leírását kérje kollégáinktól, illetve hamarosan megnyíló webáruházunkban találja meg.

 Szolgáltatási tevékenység

A szolgáltatásainkkal igyekszünk az érdeklődők részére teljes körű megoldásokat kínálni a hegesztőgépek üzemeltetésére. Szaktanácsadásunkkal segítséget kívánunk nyújtani anyagmegválasztási, technológiai kérdések megválaszolásában. Oktatással adott területen szakmai ismeretek megszerzését tesszük lehetővé.